DIONE Šokoladinio plombyro ledai su šokolado-riešutų kremu ir Belgišku pieniniu šokoladu su lazdyno riešutais, 5×60 ml | Baltoji varnelė








New

DIONE Šokoladinio plombyro ledai su šokolado-riešutų kremu ir Belgišku pieniniu šokoladu su lazdyno riešutais, 5×60 ml


1,99 



Kaina: 6,63 €/l

Sudedamosios dalys: Belgiškas pieninis šokoladas (38%)*, natūralus pienas (21%), šviežia grietinėlė (15%), itališkas šokolado-riešutų kremas (9%)**, cukrus, lazdyno riešutai (4,4%), kakavos milteliai, gliukozės – fruktozės sirupas, dekstrozė, lieso pieno milteliai, karamelizuotas cukraus sirupas, emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), stabilizatoriai (saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva).

*(cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga).

**(cukrus, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, dygminų, ryžių sėlenų), lazdyno riešutai (9%), žemo riebumo kakava, lieso pieno milteliai, dekstrozė, emulsiklis rapsų lecitinas, kvapiosios medžiagos).

 

ALERGENAI

SUDĖTYJE GALI BŪTI ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ PĖDSAKŲ

 

MAISTINĖ VERTĖ (100 g)

Energinė vertė1747kJ / 418Kcal
Riebalai30,8 g
Sočiosios riebalų rūgštys18,5 g
Angliavandeniai29,5 g
Cukrūs26,6 g
Skaidulinės medžiagos3,02 g
Baltymai4,3 g
Druska0g

 

Grynasis kiekis (ml/g): 300 ml/235 g

Laikymo sąlygos: -18°C

Gamintojas: AB „KLAIPĖDOS PIENAS” Šilutės pl. 33, LT-91107 Klaipėda, Lietuva

Produkto kodas: 41011083 Kategorija:
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščias

    Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. privatumo politikoje

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close