DIONE Vanilinio plombyro ledai su sūdyta karamele ir karamelizuotais lazdynų riešutais, 500 ml | Baltoji varnelė








38 %
Ends in 1688504399

DIONE Vanilinio plombyro ledai su sūdyta karamele ir karamelizuotais lazdynų riešutais, 500 ml


7,99  4,99 



Kaina: 15,98 €/l

Duoklė prancūziškai klasikai: sūri karamelė įsisupusi į purios grietinėlės vanilinius ledus. Skonis, tarptautiniu mastu pripažintas mėgstamiausiu.

Sudedamosios dalys:

šviežia grietinėlė (23%), natūralus pienas (23%), sūdyta karamelė (14,7%)*, karamelizuoti lazdynų riešutai (8,8%)**, cukrus, lieso pieno milteliai, gliukozės – fruktozės sirupas, dekstrozė, emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai) stabilizatorius (saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva), kvapiosios medžiagos (vanilės ir natūrali vanilės).

*(saldintas sutirštintas nugriebtas pienas (liesas pienas, cukrus), vanduo, cukrus, sviestas (pienas), jūros druska, tirštiklis (pektinas)).

*(cukrus, lazdynų riešutai).

 

ALERGENAI

SUDĖTYJE GALI BŪTI SOJOS, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ PĖDSAKŲ.

 

MAISTINĖ VERTĖ (100 g)

Energinė vertė

1120 kJ/ 268 kcal

Riebalai

14,8 g

Sočiosios riebalų rūgštys

7,8 g

Angliavandeniai

29,4   g

Cukrūs

28,3 g

Skaidulinės medžiagos

0,5 g

Baltymai

4,1 g

Druska

0,52 g

Grynasis kiekis (ml/g): 500 ml/340 g

Kiekis dėžėje: 6 vnt.

Laikymo sąlygos: -18°C.

Gamintojas: AB „KLAIPĖDOS PIENAS” Šilutės pl. 33, LT-91107 Klaipėda, Lietuva

Produkto kodas: 41061021 Kategorijos: ,
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščias

    Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. privatumo politikoje

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close